Vind consulent in Zuid-Holland voor kleurenanalyse, stijladvies-, image consult, of imago coaching. 

Wij laten hier diversiteit zien, want wij willen dat je de consulent vindt die bij jou past!
Je vindt heel verschillende consulenten op deze pagina, lees hun profielen en kijk elke professional aansluit bij jouw vraag en wensen.

Kleurenkraam Zuid Holland

Workshops kleuranalyse en stijladvies worden geboekt door bedrijven die representativiteit belangrijk vinden, hun medewerkers krachtig en zelfverzekerd willen laten overkomen en  doelen en ambities gemakkelijker willen realiseren.  Neem contact op met een individuele kleurconsulent in de gewenste regio of via kleurenanalyse.net

Wie vind je op deze pagina?
Consulenten in Zuid-Holland voor:

    • kleuranalyse
    • stijladvies
    • image consult
    • kleur en stijlspel
    • Imago Spel
    • creatieve workshop
    • etiquette training
    • opleiding image consult
    • personal shopping

Color identity
Hilma van Zanten
Baan 74
3011 CD Rotterdam
06-53311278


Diensten: 
Kleuranalyse | Stijladvies | Personal powerprogramma


Specialisme:
Persoonlijkheidstest + imago advies

Het Imagobureau blauwe ster mini rode ster klein
Yvonne Stoevelaar
Burgemeester van Reenensingel 101
2803 PA Gouda
06-41476988


Diensten:
Kleuranalyse, garderobecheck, stijladvies, personal shoppen, make-upadvies


Specialisme:
Zakelijke etiquette en omgangsvormen, personal branding, organisatie advies, bedrijfskleding advies, advies zelfstandige professionals

Kleurmij
Detta Miedema
De Duinsloot 5
2211 DP Noordwijkerhout
06-14282453


Diensten:
kleur- en stijlanalyse, make-upadvies


Specialisme:
Individuele aandacht.

Image Companion blauwe ster minigroene ster minigouden ster minirode ster klein
Riet de Vlieger
Doornenburg 58
2402 KE Alphen a/d Rijn
0172-530590


Diensten:
Kleur- en stijladvies, image advies, garderobe advies, imago styling


Specialisme:
Opleiden van image professionals, begeleiden van zakenvrouwen met een bêta achtergrond, die de ambitie hebben zich beter te profileren.

Sta voor Stijl
Corrina Schuurbiers
Seinpad 55
3151 HP Hoek van Holland
06-223211629


Diensten:
Kleur- en stijladviezen en workshops. Presentaties op locaties en eventueel ook workshops op locatie.


Specialisme:
Naast reguliere kleuradviezen eveneens kleuradviezen met als onderliggende basis een persoonlijkheidstest volgens het Personal Powerprogramma, zodat de persoonlijke ontwikkeling in kaart gebracht wordt.


Corrina: Bij Studio Sta voor Stijl kunnen (oudere) vrouwen terecht met hun vragen op het gebied van kleur, stijl en imago. We gaan niet uit van de mode, maar van dat wat precies past bij je persoonlijkheid en uiterlijk. Veel is gericht op de ‘jonge’ markt, maar ook 50+ vrouwen kunnen heel krachtig zichtbaar zijn!

Unique Personal Branding blauwe ster mini
Larinda Bok
Hoefweg 173
2665 LA Bleiswijk
06-14354580


Diensten:
Personal Branding, TMA Imago & Talentcoaching, kleurenanalyse, imago- en kledingstijladvies, make-upadvies, zakelijke etiquettetrainingen. Workshops, bedrijfstrainingen en persoonlijke adviezen.


Specialisme:
Personal Branding, TMA Imago & Talentcoaching, etiquette voor zakenmannen en zakenvrouwen


Larinda: Mensen schakelen mij in om te ontdekken hoe ze vol zelfvertrouwen kunnen laten zien wie ze zijn en wat ze te bieden hebben. Mijn op autonomie gebaseerde aanpak, en de combinatie met de positief geformuleerde talentenanalyse geeft een concrete strategie om alles wat hen inspireert en in hen aanwezig is krachtig uit te stralen.

Studio Zeestraten rode ster klein
Elise Zeestraten
Professor Bolklaan 7
3042 BB Rotterdam
06-51713328


Diensten:
Kleur en contrast-analyse | Stijl- en imago advies voor individuen en kleine groepen | workshops kleur, stijl en imago op maat.


Specialisme:
Met een stijl en imago advies leggen we de basis voor een duidelijk non-verbaal verhaal over wie jij bent en waar je voor staat.


Elise: Kleding is communicatie! Wat vertel jij non-verbaal en ondersteunt dat ook ‘jouw verhaal’. Stijl is meer dan mode. Ontdek je stijl en vertel met je presentatie een helder en authentiek verhaal. Dat spreekt aan en maakt dat je je zichtbaar krachtig voelt. Na een totaaladvies heb jij een garderobe die je past als een tweede huid!

Haagse KLEUR & STIJL Studio rode ster klein groene ster mini
Bianca Boers
Anna van Buerenplein 51
2595 DB Den Haag
06-38783204


Diensten:
Uitgebreide Kleurenanalyse 78 Colorsystem, Stijlanalyse, Figuuranalyse, Make-upadvies, Workshops op maat, Samenstellen (capsule) garderobe, Maatwerktraject samenstellen zakelijke garderobe,| Lichaamsbeeldcoaching


Specialisme:
Plus Size expert, Body Positivity, Lichaamsbeeldcoaching, Zingeving, Levenskunst, Levenbeschouwelijke docent/trainer (master in Humanistic, Ethical and Worldview Education (Universiteit voor Humanistiek): ervaring met de begeleiding bij de oriëntatie op levensbeschouwing, zingeving, levenskunst, talent- en identiteitsontwikkeling.


Bianca: Ik merk dat steeds meer vrouwen worstelen met hun uiterlijk en dat staat hun levensgeluk in de weg. Hoe geweldig je outfit ook is, als je een negatief lichaamsbeeld hebt, zullen de kleren nooit volledig tot hun recht komen. Eerst moet je aan je lichaamsbeeld en je zelfvertrouwen werken.

Body Positive Professional: Naast mijn werk als imagocoach, begeleid ik als lichaamsbeeldcoach vrouwen in het ontwikkelen van een positief lichaamsbeeld en een gezonde relatie met eten en bewegen, ongeacht hun maat of gewicht. Hoe meer je jezelf en je lichaam hebt geaccepteerd, hoe makkelijker het zal zijn je persoonlijke stijl te definiëren. Pas als je stopt met het gebruiken van kleding om jezelf te verstoppen, krijg je de vrijheid te gaan onderzoeken wat er nu echt bij jou past; om jezelf mooi en aantrekkelijk te voelen precies zoals je bent.