Utrecht ( provincie)

Vind gemakkelijk jouw kleurenconsulent voor kleurenanalyse of kleur- stijl/image advies in provincie Utrecht. Iedere consulent op deze site biedt kleurenanalyse en stijladvies aan, maar vult het vak anders in.

Er hebben zich verschillende  consulenten aangemeld voor deze pagina: Kijk welke consulent het beste bij je kleur en kleding vragen past, of neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat kun je boeken in Utrecht:

    • kleuranalyse
    • stijladvies
    • image consult
    • personal shopper
    • opleiding

Beleef je Kleurgroene ster miniblauwe ster minirode ster klein
Nicole Mochèl
Utrechtseweg 125 A
3818 EC Amersfoort
06-5265613


Diensten:
Persoonlijk kleur-, stijladvies en verdieping. Kennis delen en ontwikkelen door het geven van trainingen. Colour Coaching en begeleiding voor particulieren en bedrijven.


Specialisme:
Brede kennis en ervaring voor zowel de technische als de emotionele werking van kleur en stijl. Persoonlijke begeleiding voor individuele ontwikkeling.


Nicole: Ik werk vanuit mijn passie voor Kleur en Stijl. Mijn kennis, enthousiasme en intuïtie voor de positieve uitwerking van kleur en stijl wil ik graag delen met anderen. Wat je bij je draagt, letterlijk en figuurlijk, geeft vorm aan wat je bijdraagt aan de wereld. Je groeit als mens.

Stijl
Saskia Sanderink
Schrijnwerkerlaan 4
3828 XC Hoogland
033-4563481
06-14363739


Diensten:
Kleuranalyse, kleurenwaaier, make-up- en haarkleuradvies, stijl / imago advies.


Specialisme:
persoonlijke adviezen en workshops op het gebied van kleur, stijl, make-up en imago. Wij werken voor particulieren en bedrijven.


Saskia: “Stijl heeft niets te maken met je maat of gewicht, maar wel met het maken van de juiste keuze. Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.”

Chapeau!
Wilma Cevat
Hoofdstraat 53,
6881 TC Velp (bij Arnhem )
026-3643445


Chapeau Damesmodewinkel
o.l.v. Image Consultant Wilma Cevat


Diensten:
Kleuranalyse, Kleuranalyse voor twee, figuuranalyse stijladvies en kledingadvies.
Workshops, vriendinnenavonden, personal shoppen.


Wilma: “In een ruimte achter de winkel wordt in een prettige en persoonlijke sfeer de kleurenanalyse of het kledingadvies gegeven.
Na afloop kun je in de winkel oefenen met het geleerde en heerlijk shoppen en krijg je op deze dag 10% korting op de collectie.”

Ronduit Mooi
de Lagune 4
3823 TS Amersfoort
06-34946262


Services:
Kleurenanalyse, kleurenwaaier, make-up, haarkleuradvies.
Stijl-, image advies.

Ronduit Mooi: Samen op zoek naar kleuren en een stijl die jou laten stralen!

Voor de verandering nu eens niet proberen om ergens in of bij te passen maar een beeld en visie
creëren waarbij jij zelf centraal staat en het uitgangspunt vormt.

Bij Ronduit Mooi gaat het niet om de laatste mode en de nieuwste vormen en modellen, maar om jou!

Kleur en Kleding
Wilma Bouwman
Leeuwerik 44
3906 NJ Veenendaal
06-20758093


Kleur en kleding leidt op tot kleurenconsulent en geeft bijscholing (ook mogelijk op individuele basis). Heeft een webshop met materialen voor de professional. Wilma Bouwman staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).


Diensten: Kleuranalyse | Contrastanalyse (een contrastanalyse is een praktische methode om de mate van contrast te zien tussen de kleuren die jij draagt) |  Figuur analyse (figuur’type’) | Stijl analyse (persoonlijke smaak) | Make-upanalyse (natuurlijk opmaken) | Groepsworkshop/lezing: “Zit-sta-lig” (vanaf 8 personen)

Wilma: “Kleren maken de mens! Kleding is als een huis waarin je woont. Je wilt dat het bij je past, je wilt je er goed in voelen. Over de kleuren en de inrichting van je huis denk je wel even na! Kleur en Kleding helpt je om net zo kiesk(l)eurig te zijn bij de “aankleding” van jezelf.”

De Personal Stylist
Priokstraat 23
3531 XM Utrecht
06-48758411


De Personal Stylist biedt kleding, imago-advies en coaching op maat voor individuen en bedrijven.


Services: Kleuradvies (incl. kleurenwaaier), Kledingadvies (figuuranalyse, garderobecheck), Imago advies en coaching, Personal shopping, Zakelijk kledingadvies. Workshops en organiseren van fashion events en cursussen voor bedrijven/winkels.

“Met kleding laat je de eerste punten van je persoonlijkheid naar voren komen. Kleding kan een boost aan je zelfvertrouwen geven. Je het gevoel geven dat jij er mag zijn en dat je straalt.

Welke kleding je draagt heeft dus niet alleen effect op hoe we er letterlijk van buitenaf uitzien, maar belangrijker… het heeft effect op hoe wij ons van binnen voelen. Dit voel jij niet alleen, maar ook iedereen om jou heen.  We inspireren en helpen je graag verder! ”

colourful boots Cocon Utrecht

laarzen van Cocon in Utrecht.

Shopping tips

Weet je unieke en leuke mode shops in Utrecht?
Wij plaatsen met plezier kleine creatieve ondernemers op gebied van kleurrijke kleding of bijzondere accessoires.

Heb je een tip? Geef het door, wij kijken of het past binnen onze visie en de kwaliteitseisen die wij stellen en besteden aandacht aan het sympathieke initiatief.


Tip van Janneke Douma ( All-Round Kleurstudio) :
” Ze hebben prachtige kleurrijke kleding en die schoenen en laarzen! Geweldig.”

Cocon Utrecht
Choorstraat 17
Utrecht

” We doen ons uiterste best om voor u een zo ruim en compleet mogelijk assortiment samen te stellen..”


Workshops en evenementen

Workshops kleurenanalyse en stijladvies worden geboekt door bedrijven die representativiteit belangrijk vinden, hun medewerkers krachtig en zelfverzekerd willen laten overkomen en  doelen en ambities gemakkelijker willen realiseren.  Neem contact op met een individuele kleurconsulent in de gewenste regio of via kleurenanalyse.net


Tarieven – De tarieven van kleurconsulenten liggen tussen de € 75 en € 240. Veel consulenten rekenen geen uurtarief, maar per consult. Let bij het kiezen van een kleurconsulent op wat wel en niet bij de prijs inbegrepen is en vraag naar speciale expertise


Bedrijf plaatsen in Utrecht?
Ben je op professioneel niveau werkzaam met kleurenanalyse/ stijladvies.

Je bedrijf kan een plaatsing krijgen op deze pagina in Utrecht. Hoe? Lees meer