Boek in Rotterdam:

Weet je een creatieve ondernemer die past op deze site? Neem contact op!
We plaatsen als het past binnen onze visie: creatief, kleurrijk, fashionable, duurzaam, kleinschalig.

Kleurenanalyse Rotterdam

We zetten hier  mogelijkheden voor kleurenanalyse, stijladvies, imagoconsult, personal shopper in Rotterdam en omgeving voor je op een rij:

Omdat wij het belangrijk vinden dat je de consulent vindt die bij jou past laten we zoveel mogelijk diversiteit zien.  Als je contact opneemt zoeken we de consulent die past bij je kleur- en kledingvragen bij jou in de buurt.


Color identity
Hilma van Zanten
Baan 74
3011 CD Rotterdam
06-53311278


Diensten: Kleuranalyse | Stijladvies | Personal powerprogramma

Specialisme: persoonlijkheidstest + imago advies

Stuur ons berichten

Studio Zeestraten
Elise Zeestraten
Professor Bolklaan 7
3043 BB Rotterdam
06-5171 3328

Diensten: 
Kleur en contrast-analyse | Stijl- en imago advies voor individuen en kleine groepen | workshops kleur, stijl en imago op maat.

Specialisme:
Met een stijl en imago advies leggen we de basis voor een duidelijk non-verbaal verhaal over wie jij bent en waar je voor staat.

Elise: Kleding is communicatie! Wat vertel jij non-verbaal en ondersteunt dat ook ‘jouw verhaal’. Stijl is meer dan mode. Ontdek je stijl en vertel met je presentatie een helder en authentiek verhaal. Dat spreekt aan en maakt dat je je zichtbaar krachtig voelt. Na een totaaladvies heb jij een garderobe die je past als een tweede huid!

Stuur ons berichten

Unique Personal Branding
Larinda Bok
Hoefweg 173
2665 LA Bleiswijjk
06-143543580

Diensten:
Personal Branding, TMA Imago & Talentcoaching, kleurenanalyse, imago- en kledingstijladvies, make-upadvies, zakelijke etiquettetrainingen. Workshops, bedrijfstrainingen en persoonlijke adviezen.


Specialisme:
Personal Branding, TMA Imago & Talentcoaching, etiquette voor zakenmannen en zakenvrouwen


Larinda: Mensen schakelen mij in om te ontdekken hoe ze vol zelfvertrouwen kunnen laten zien wie ze zijn en wat ze te bieden hebben. Mijn op autonomie gebaseerde aanpak, en de combinatie met de positief geformuleerde talentenanalyse geeft een concrete strategie om alles wat hen inspireert en in hen aanwezig is krachtig uit te stralen.

Stuur ons berichten

Sta voor Stijl
Corinna Schuurbiers
Seinpad 55
3151 HP Hoek van Holland
06-223211629


Diensten:
Kleur- en stijladviezen en workshops. Presentaties op locaties en eventueel ook workshops op locatie.


Specialisme:
Naast reguliere kleuradviezen eveneens kleuradviezen met als onderliggende basis een persoonlijkheidstest volgens het Personal Powerprogramma, zodat de persoonlijke ontwikkeling in kaart gebracht wordt.


Corinna: Bij Studio Sta voor Stijl kunnen (oudere) vrouwen terecht met hun vragen op het gebied van kleur, stijl en imago. We gaan niet uit van de mode, maar van dat wat precies past bij je persoonlijkheid en uiterlijk. Veel is gericht op de ‘jonge’ markt, maar ook 50+ vrouwen kunnen heel krachtig zichtbaar zijn!

Stuur ons berichten