Kleurenanalyse doen in Overijssel

Vind gemakkelijk een kleurconsulent voor een kleurenanalyse, kleur- stijl/image advies of workshop

Wij laten hier diversiteit zien, want wij willen dat je de consulent vindt die bij jou past. De consulenten in Overijssel op deze pagina zijn heel verschillend!
Kijk en vergelijk voor je beslist:

Heb je meer vragen? Neem gerust contact op, wij geven je vrijblijvend informatie of zoeken de consulent bij jou in de buurt!

Kleurenkraam van  Overijssel

Hier plaatsen we de nieuwtjes van, voor en door onze consulenten  in Overijssel


  • Ben je op zoek naar adressen voor een teamworkshop, of bedrijfsuitjes? Wij helpen je graag.

Wat kun je boeken in Overijssel:

    • kleuranalyse
    • stijladvies
    • image consult
    • imago spel

De Kunst van Stijl
Witha Bolijn
Sleedoorn 20
8131 GK Zwolle
0570-522350

Diensten: kleuranalyse, persoonlijk (op basis van huid, haar en ogen) samengesteld kleurpalet, make-up, haarkleuradvies. Stijladvies,  personal shopping, garderobe check, personal branding. Events, workshop op maat. Voor zowel bedrijven als particulieren: persoonlijke kleur-,stijl-,kleding-,imago adviezen!

Colors & Confidence
Marlien van der Vaart
S. Vestdijkstraat 70
7552 NP Hengelo
06-48082323

Diensten: Kleuranalyse met persoonlijk kleurenpaspoort, kledingadvies, make-up.  Zakelijke stijl/ Imago, garderobe check, personal shopping. Workshops zijn leuk voor een vriendinnendag, zussendag, moeder- dochterdag, verjaardag en/ of vrijgezellenfeest. Ook uitermate geschikt als teambuilding met collega’s.

Specialisme: Ontdek welke kleuren je laten stralen en je silhouet op z’n mooist te kleden voor het versterken van de uiterlijke presentatie. Voor mannen en vrouwen.

Shopping tips

Weet je unieke en leuke mode shops in Overijssel?
Wij plaatsen met plezier kleine creatieve ondernemers op gebied van kleurrijke kleding of bijzondere accessoires.

Heb je een tip? Geef het door, wij kijken of het past binnen onze visie en de kwaliteitseisen die wij stellen en besteden aandacht aan het sympathieke initiatief.


Workshops en evenementen

Workshops kleurenanalyse en stijladvies worden geboekt door bedrijven die representativiteit belangrijk vinden, hun medewerkers krachtig en zelfverzekerd willen laten overkomen en doelen en ambities gemakkelijker willen realiseren. Neem contact op met een individuele kleurconsulent in de gewenste regio of via kleurenanalyse.net


Tarieven – De tarieven van kleurconsulenten liggen tussen de €75 en € 240. Veel consulenten rekenen geen uurtarief, maar per consult. Let bij het kiezen van een kleurconsulent op wat wel en niet bij de prijs inbegrepen is en vraag naar speciale expertise

Bedrijf plaatsen in Overijssel?
Ben je op professioneel niveau werkzaam met kleurenanalyse/ stijladvies?

Je bedrijf kan een plaatsing krijgen op deze pagina in Overijssel. Hoe? Lees meer