Boek in Amersfoort

Consulent in prov. Utrecht

Baarn

Houten

Veenendaal

Velp

Zeist

Utrecht (stad)

Kleurenanalyse Amersfoort

Vind consulenten en adressen voor kleurenanalyse, kleur- stijladvies kleding, image consult,personal shopper in Amersfoort (e.o)

Wij laten diversiteit zien, want wij willen dat je de consulent vindt die bij jou past. Iedere consulent heeft een eigen invulling van dit vak.Daarom zetten we hieronder verschillende mogelijkheden voor stijl- imago advies en kleurenanalyse in Amersfoort en omgeving voor je op een rij. Er staan diverse consulenten op deze pagina en ze zijn heel verschillend! 

Beleef je Kleurgroene ster miniblauwe ster minirode ster klein
Nicole Mochèl
Utrechtseweg 125 A
3818 EC Amersfoort
06-5265613


Diensten:
Persoonlijk kleur-, stijladvies en verdieping. Kennis delen en ontwikkelen door het geven van trainingen. Colour Coaching en begeleiding voor particulieren en bedrijven.


Specialisme:
Brede kennis en ervaring voor zowel de technische als de emotionele werking van kleur en stijl. Persoonlijke begeleiding voor individuele ontwikkeling.

Nicole: Ik werk vanuit mijn passie voor Kleur en Stijl. Mijn kennis, enthousiasme en intuïtie voor de positieve uitwerking van kleur en stijl wil ik graag delen met anderen. Wat je bij je draagt, letterlijk en figuurlijk, geeft vorm aan wat je bijdraagt aan de wereld. Je groeit als mens.

Stuur ons berichten